Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

om oss

2

vår historie

CNP Hud & Laserklinikk er en av Nordlands ledende klinikker innen estetisk medisin. Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen hud, laser, permanent fettreduksjon og injeksjonsbehandlinger. Alle våre behandlinger blir utført av sykepleier eller lege med den beste faglige kompetansen. 

I 2014 etablerte Catrine Nedregård Pedersen sin første medisinske hudklinikk på Fauske i Nordland. Året etter etablerte hun seg som behandler i Bodø og senere også i Glomfjord. I 2021 åpnet hun CNP Hud & Laserklinikk med beliggenhet i Ramsalt, Sjøgata 33a i Bodø. Hun ble samme året håndplukket til å være med i kompetanseteamet til Laserlegene på Vestkantbadet, Sommerro House i Oslo – som er første hotell i Norden til å tilby medisinske behandlinger.

I 2022 stiftet Catrine, sammen med Jeanette Gustavsen og Dr. Wai Man Chan i Laserlegene, FACE Academy, som i eksklusivt offisielt samarbeid med Juvéderm (Allergan Aesthetics) tilbyr opplæring i injeksjonsbehandlinger til leger, sykepleiere og tannleger fra hele landet.

Selskapet som CNP Hud & Laserklinikk inngår i ble i 2021 og 2022 kåret av Dagens Næringsliv til Gasellebedrift.

 

vårt team

Catrine Nedregård Pedersen

Kosmetisk sykepleier og klinikkeier

Catrine ble offentlig godkjent sykepleier i 2002, utdannet seg som spesialsykepleier i 2012 og Hudkonsulent i 2020. Hun er laserterapeut og CoolSculpting Elite behandler, og har spesialisering innen kosmetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger. Sertifiseringene har hun tatt gjennom anerkjente internasjonale firma som Allergan Medical Institute, Scanex, Laserakademiet, Laserlegene, Lee Walker Facial Aesthetics Academy, Beauty Technology Skin Academy og HBS Nordic. Hun er en av få behandlere i Norge som har gjennomført Inject & Dissect Kadaverkurs ved prestisjetunge «The Royal College Of Surgeons Of Edinburgh».

Catrine er lidenskapelig opptatt av hudhelse og at hudproblemer ikke skal være tabubelagt. Hun har et godt estetisk blikk og innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat. Hun har en høy moralsk standard som har gitt henne et meget godt renommé, og har ført til at kundene kommer tilreisende til hennes klinikker fra hele landet. Catrine holder seg kontinuerlig oppdatert gjennom konferanser i inn – og utland. Hun er en av grunnleggerne bak FACE Academy, som underviser helsepersonell i avanserte injeksjonsbehandlinger.

Susanne Andersen

Spesialsykepleier.

Susanne ble offentlig godkjent sykepleier i 2014, utdannet seg som spesialsykepleier i  2017 og Hudkonsulent i 2022.

Susanne jobber på CNP Hud & Laserklinikk i Bodø med hud – og laserbehandlinger, og har fordypet seg innen permanent fettreduksjon med CoolSculpting Elite. Hun fattet stor interesse for hudhelse etter selv å ha slitt med hudproblemer og bruker gjerne egne erfaringer i møte med pasientene. Hun er opptatt av å bidra til å hjelpe andre med å føle seg bedre med seg selv, er nøye og har et godt blikk for det estetiske. Susanne har gjennomført opplæring og sertifiseringer gjennom Allergan Medical Institute, Beauty Technology Skin Academy, Scanex og HBS Nordic.  

Dr. Wai Man Chan

Spesialist i estetisk medisin
Medisinsk ansvarlig lege
 
Dr. Wai Man Chan ble uteksaminert ved Det medisinske fakultetet, Universitetet i Oslo i 2001. Han har 20 års erfaring som allmennpraktiserende lege, med en spesialistinteresse innen estetisk medisin siden 2007. Dr. Chan er medgründer i Laserlegene og har klinikk i Fredrikstad og på ærverdige Vestkantsbadet, Sommerro i Oslo. Han er eksperttrener innen injeksjonsbehandlinger for Allergan Medical Institute (AMI) og er en ettertraktet foredragsholder. I tillegg er han, sammen med Catrine, en av grunnleggerne bak FACE Academy, hvor de underviser helsepersonell i avanserte injeksjonsbehandlinger. Dr. Chan har høy kompetanse innen komplikasjonshåndtering, er en av de fremste innen sitt fagfelt i Norge og høster stor anerkjennelse i den estetiske bransjen. 

Artikler

Previous slide
Next slide

Gaselle 2023

Vi mottok Gaselle utmerkelsen fra DN for 2023

Gaselle 2022

Vi mottok Gaselle utmerkelsen fra DN for 2022

Gaselle 2021

Vi mottok Gaselle utmerkelsen fra DN for 2021