Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

behandlinger

CNP Hud & Laserklinikk tilbyr et bredt spekter av veldokumenterte og effektive behandlinger av internasjonal standard. Vårt mål er naturlige vakre resultater. Vi har den nyeste teknologien innen hudlasere og permanent fettreduksjon, i tillegg til medisinske og kosmetiske injeksjonsbehandlinger, hudbehandlinger og medisinske hudprogram.

Våre behandlinger

Coolsculpting elite
Coolsculpting elite

Konsultasjonsbasert

 CoolSculpting Elite er en ikke-kirurgisk fettreduksjonsbehandling, også kalt cryolipolyse.

Ved hjelp av CoolSculpting benyttes kontollert nedkjøling til å fjerne gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk selv med sunt kosthold og trening. Man kan oppnå reduksjon av antall fettceller i behandlingsområdet med inntil 25% allerede etter første behandling.

Laserbehandling
laserbehandlinger

Fra 550,-

Med vår Fotona laser kan vi hjelpe deg med alt fra oppstramming av hud og fjerning av neglesopp, til behandling av arr, strekkmerker, og synlige blodkar.

Fotona SP Dynamis Pro er en av verdens mest allsidige og pålitelige lasermaskiner for behandlinger innen estetikk og dermatologi, og blir sett på som gullstandarden innen estetisk laserbehandling.

Catrine injeksjoner
injeksjonsbehandlinger

Fra 2000,-

Med injeksjonsbehandlinger kan vi skreddersy behandling ut fra den enkeltes behov.

Vi tilbyr injeksjonsbehandlinger som gjenskaper tapt volum, definerer, bygger struktur, virker oppstrammende, øker fuktigheten i huden, gir et naurlig løft og motvirker linjer og rynker i ansiktet.​

Vi benytter kun veldokumenterte og kjente produkter som Juvéderm, HarmonyCa, REVOK50, Profhilo og Sunekos Performa i våre behandlinger.

dermapen 4
hudbehandlinger

Fra 1200,-

Har du uønsket pigmentering i huden, solskader, rosacea, akne, arr, store porer, slapp og livløs hud, eller andre dermatologiske utfordringer? Vi har et bredt utvalg av behandlinger som dekker de fleste behov.

Vi tilbyr microneedling med Dermapen 4, avansert LED- lysterapi, kjemisk peeling, laser-peeling, eller et skreddersydd medisinsk hudprogram tilpasset din hud som kan benyttes alene eller i kombinasjon med våre klinikkbehandlinger.

Laserhårfjerning
permanent hårreduksjon

Fra 1000,-

Hårfjerning med laser betyr rask, pålitelig og permanent hårreduksjon.

Vi benytter Candela GentleLase Pro, et av verdens mest effektive system for permanent hårreduksjon. Behandlingene gir meget gode resultater etter få behandlinger og er forbunder med lite ubehag grunnet laserens meget effektive kjølesystem.

Hårreduksjon er dokumentert permanent. Vedlikeholdbehandlinger må påregnes for å opprettholde resultatet.