Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

sunekos performa

Gjenoppretter og bygger opp huden rundt øynene

Sunekos Performa er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingen gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse. 

Det delikate område rundt øynene er ofte vanskelig å behandle, Sunekos kan være en effektiv løsning mot mørke ringer, rynker og volumtap.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. 

Takket være denne prosessen vil Sunekos bidra til å motvirke hudaldring. Sunekos forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Avhengig av ditt utgangspunkt og din hudkvalitet varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man trenger å gjenta behandlingen.

Behandling rundt øynene kan forårsake midlertidig hevelse. Denne hevelsen kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

Alle injeksjonsbehandlinger utføres av sertifisert lege eller sykepleier.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende, samt personer under 18 år.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.