Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

Skinboost

fuktighet til huden din

Injeksjoner med Juvéderm Volite har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. 

Volite strammer også opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst.

Anbefalte behandlingsområder:

  •  Ansikt
  •  Lepper
  •  Hals
  •  Decolletage
  •  Hender
  •  Akne arr

Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre i huden, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Denne prosessen gjør huden både tørrere og mindre elastisk, i tillegg til at linjer og rynker dukker opp på hudoverflaten. Huden begynner derfor å bli slappere spesielt ved kjeven, munnpartiet og på halsen.

Men denne prosessen kan behandles og forebygges, for å holde huden sunn og spenstig lengre, på en diskret og naturlig måte.  Egenskapene til disse injeksjonsbehandlingene gjør at selv de minste linjer i huden kan behandles.

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i alle levende organismer, og har egenskaper som gjør at den binder til seg vann. Ved skinboost behandling injiseres micro-doser med en spesielt utformet hyaluronsyre rett under huden og gir langvarig gjenfukting. Effekten varer inntil 9 måneder. 

 

Alle injeksjonsbehandlinger utføres av sertifisert lege eller sykepleier.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende, samt personer under 18 år.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.