Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

Mesoterapi

revitaliserende hudbehandling

Mesoterapi er injeksjoner med vitaminer, mineraler m.m. direkte i huden. Dette er en behandling som gir huden de verktøyene den selv trenger for å kunne produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt bedre sitt forsvar mot frie radikaler/UV lys.

På denne måten er behandlingen effektiv mot å forebygge og behandle årsaker og konsekvenser av aldrende hud.

  • Tørr, slapp og uelastisk hud
  • Rynker og grov hud
  • Ujevn hudtone
  • Solskader/preppe huden før solferie
  • Akne arr og strekkmerker
  • Hårtap i hodebunn, skjeggvekst eller bryn.
  • Dehydrert hud
  • Beskyttende
  • Tynn hud

Effekten ses med det samme, men best 1–2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3–6 behandlinger, da dette er vist å gi en langvarig effekt i huden. Etter fullført behandlingsprotokoll trengs kun få vedlikeholdsbehandlinger pr. år for å vedlikeholde effekten.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende, samt personer under 18 år.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.

Alle injeksjonsbehandlinger utføres av sertifisert lege eller sykepleier.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer. Har du ingrediensallergi eller annen kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden kan du heller ikke motta behandlingen.

Behandlingen gjøres manuelt med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate eller i kombinasjon med Dermapen 4. Injeksjonene består av næringskomplekser og gir en langtidslevering i vevet. Dette bidrar til at du får en revitalisert hud med bedre hudhelse.

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende og en bedre hudhelse. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décolletage, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Det kan vanligvis gå 1–3 dager hvor huden er rød og noe småprikkete. Små blåmerker, pigmenteringer og hevelse kan oppstå. Dette vil forsvinne raskt. Har du en sensitiv hud, kan tilhelingsprossessen ta ytterlige tid. Dette gjelder også dersom du har diabetes.

Du kan bruke en dekkende BB-cream eller mineralsminke etter behandlingen. Du skal ikke trene hardt det første døgnet etter behandlingen.