Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

Kjemisk peeling

gi huden ny vitalitet

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader. Med kjemisk peeling jobber vi med stabiliserte hydroksysyrer og A-vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og lager en kontrollert skade som fremmer produksjonen av ny hud med et forbedret utseende.

Med en kjemisk peeling kan du bygge opp en ny, tykkere og sunnere hud. Du får fjernet døde hudceller, og forebygge aldring av huden. En slik peeling er også en god behandling for hudskader og problemer, som akne, store porer eller pigmenter.

Kjemisk peeling kan forbedre tilstander og hudskader som:

– Akne
– Rosacea og rødlig hud
– Pigmenteringer i huden
– Solskader
– En generell hudforbedring
– Redusere fine linjer og rynker
– Generelt vil kjemiske peelinger gi huden glød, og er bra å gjøre jevnlig for å bevare en god hudhelse.

Etter behandlingen vil du være litt rød og sirkulert i huden. Dette er normalt og vil gi seg i løpet av et par dager. Avhengig av hvilken peel du har gjort vil huden kunne flasse noen dager.

Ny og bedre hud vil vise seg etter at denne reaksjonen er stabilisert, men du vil raskt kjenne allerede etter behandlingen at huden er glattere og jevnere.

Hvor mange behandlinger du vil trenge avhenger av hva du vil jobbe med i huden din, enten det er generell hudforbedring eller om du ønsker å behandling hudskader som acnearr eller strekkmerker.

Kjemisk peeling bør kombineres med gode hjemmeprodukter for optimale resultater. I tillegg må du bruke solkrem hver dag etter behandlingen, som beskytter mot UVA og UVB.

Avhengig av hudens utgangspunkt kan du under behandlingen kjenne kribling, varme og svak til moderat svie i huden.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende. Personer under 18 år må møte til konsultasjon med en foresatt.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.