Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

DERMAPEN 4

Markedets mest avanserte form for microneedling

Dermapen er i dag den mest benyttede metoden for microneedling verden over med mer enn 1,6 millioner behandlinger utført, og ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved at man øker hudens kollagenproduksjon uten å skade det beskyttende hudlaget.  

Dermapen er i dag den mest benyttede metoden for microneedling verden over med mer enn 1,6 millioner behandlinger utført.

Dermapen 4 er en avansert form for microneedling som øker hudens elastin og kollagenproduksjon. Huden din har en unik måte å reparere seg selv på. Dermapen aktiverer denne prosessen ved å lage små mikropunkteringer som igjen setter i gang ulike reparasjonsprosesser i huden. Ved en Dermapen behandling vibrerer 16 sterile engangsnåler i et nålehode, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund.

Dermapen™ gir deg en fastere, oppstrammende og yngre hud. Den bidrar til å redusere rynker og linjer og forbedrer den generelle hudtilstand. Dermapen™ brukes også til behandling av pigmentering, akenarr, strekkmerker og forminsker store porer i huden. De aktive ingrediensenene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen™ er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som growth factors, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

Alle hudtyper kan behandles med Dermapen™. Den gir ingen hudskader, kan behandle solbrun hud og er meget effektiv på tynn og sensitiv hud. Ofte ser man hudforbedring allerede etter kun første behandling. Behandlingen er smertefri og du kan gå tilbake til hverdagslige aktiviteter etter behandlingen.

  • Oppstramming av hud
  • Hudforbedring
  • Pigmenteringer
  • Solskader
  • Brannskade
  • Akne og aknearr
  • Fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn
  • Store porer
  • Strekkmerker
  • Ny glød i huden

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.

Hvis du har synlige sår eller herpesutbrudd/ aktiv eksem eller irritasjoner i huden må man vente til dette er gått tilbake først.

Behandling utføres av sertifisert sykepleier.