Kontakt oss: post@cnp-hudoglaserklinikk.no

Hydralase

gjenopprett hudens fuktighet

Mange voksne har tørr hud og det finnes mange årsaker til det. Vi mister naturlig vår egen hyaluronsyreproduksjon, tap av østrogen, svekket hudbarriærefunksjon, samt at vi bor i et land med kaldt klima.

Har du for lite fukt i huden kan det gi økt irritasjon, tørr og livløs hud, dårlig hudbarriere, dårligere sårtilheling og mindre effekt av spesielt varmebehandling med laser som har som hensikt å stimulere kollagen og gi en oppstrammende effekt på huden.

HydraLase er en helt overfladisk fraksjonert laserbehandling som lager små kanaler hvor vi sluser hyaluronsyre inn i det øverste hudlaget slik at det virker der det skal.

Dette gir også et beskyttende fuktighetslag som er spesielt nødvendig etter foryngende behandlinger. HydraLase er også en behandling som bidrar til en bedre hudbarriere, gir huden en ny glød og bidrar til et bedre opptak av aktive ingredienser.

Før oppstrammende laserbehandling måler vi fuktnivået i huden din. Har du under et visst nivå utfører vi Hydralase som tilfører huden masse fukt før vi går videre med selve oppstrammingen.

Fuktnivået i huden øker på 20 min.

Vi utfører en helsekontroll før behandling, og gjør ikke behandlingen på gravide eller ammende, samt personer under 18 år.

Før behandling vil du få ytterligere informasjon om eventuelle bivirkninger som kan forekomme under og etter behandling.

Alle laserbehandlinger utføres av sertifisert sykepleier.